Hesabım
    8. Bodrum Türk Filmleri Haftası’nın Tarihi Belli Oldu!

    8. Bodrum Türk Filmleri Haftası 13-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

    Bodrum Türk Filmleri Haftası, bu yıl 13-22 Eylül tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Etkinlik Türk filmlerini Bodrum, Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası ve Rodos Adası’yla buluşturacak.

    Her gün farklı bir filmin galasının yapıldığı Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası Türk filmlerini ağırlarken, ilk kez Türk filmlerinin yönetmenlerini ve oyuncularını Rodos Adası’nda da ağırlayacak.

    Ülkemizde sinema işletmecilerini, yapımcı ve yönetmenlerle bir araya getiren ve her yıl SİSAY'ın ev sahipliğinde düzenlenen “CineBodrum” bu 13-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşirken, film gösterimleri17-20 Eylül tarihleri arasında Bodrum ve Kos (İstanköy) Adası’nda, 20-22 Eylül tarihleri arasında Rodos Adası’nda gerçekleşecek.

    T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ile Bodrum Sinema ve Kültür Derneği, Cinemarine Sinemaları ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) tarafından düzenlenen 8.Bodrum Türk Filmleri Haftası, 8 yıl önce sinemaseverleri yönetmen, oyuncu, yazar ve yapımcılarla bir araya getirmenin yanı sıra, Türk sinemasının son dönem filmlerini sinema işletmecileri ile buluşturuyor. 

    Bodrum Türk Filmleri Haftası, geçtiğimiz 8 yıl içerisinde daha da gelişerek sinema sektörünün heyecanla beklediği özel bir buluşmaya döndü. Bu yıl da Türk Filmleri haftası kapsamında film gösterimleri, 50’ye yakın filmin tanıtımları ile yönetmen ve oyuncuların katılımıyla söyleşiler gerçekleşecek. Film yapımcılarının direkt salon sahipleri ile buluşarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunulabildikleri etkinlikler sayesinde sektörün güçlü yapımcı ve dağıtımcı kuruluşları filmlerinin sinema işletmecilerine doğrudan tanıtımı için yine Bodrum'da bir araya gelmiş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top