Hesabım
    Sundance Yıldızı "Blindspotting" Posterinde Eleştirmenlerden Övgüler!

    Sundance Yıldızı "Blindspotting" filminden yeni bir poster yayınlandı.

    Sundance yıldızlarından Blindspotting'in yeni posterinde övgüler yağıyor. Bu yıl içinde Sundance, South by Southwest, Dallas ve Provincetown film festivallerine konuk olan komedi-dram filmi "Blindspotting" pek çok olumlu eleştiri kazanırken, "Yılın en önemli filmlerinden biri" ve "çığır açıcı" olarak nitelendi.

    Film Variety'den "Heyecan verici! Kültürel bir mihenk taşı" övgüsünü alırken, Rolling Stone da "Herkes yeni Daveed Diggs ve Rafael Casal ikilisini selamlasın" diyerek oyunculukların etkisini özetledi. Flickering Myth ise "Oyuncuları kadar etkileyici bir film" dedi.

    Başrolleri "Black-ish" serisinin Johan Johnson'ı Daveed Diggs ve ilk kez bir filmde rol alan Rafael Casal'a emanet eden film, kültürel bir çatışmayı aile kavramıyla harmanlayarak ortaya sürüyor.

    Oakland gün geçtikçe daha da nezih bir yer haline gelmektedir. Bu da muhitin kitlesinin değişmesine ve yerel siyahi halkın horlanmasına sebep olur. Yeni bir hayata başlamak için şartlı tahliyesinin son üç gününü sakin geçirmesi gereken Colin, beladan uzak durmaya çalışmaktadır. Ancak hızlı konuşan çocukluk arkadaşı Miles, sorunları kendine çekmektedir. Colin’in şartlı tahliye geri sayımı, bir polisin gücünü kötüye kullanmasına şahitlik etmesiyle birlikte sarsılır. Bu olayın ışığında hızlı burjuvalaşan kasabalarında yabancı hissetmeye başlayan iki arkadaşın dostlukları da rahat varoluşundan çıkarak sarsıcı bir çarpışma rotasına sürüklenir...

    Oyuncu kadrosunda Janina GavankarJasmine Cephas JonesEthan EmbryTisha Campbell-MartinUtkarsh Ambudkar ve Wayne Knight'ın yer aldığı "Blindspotting", kısa filmleriyle tanınan Carlos López Estrada'nın ilk uzun metraj denemesi.

    “Blindspotting”in Amerika vizyon tarihi 20 Temmuz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top