Hesabım
    "Çakallarla Dans 5"in Okuma Provasında Kahkaha Tufanı!

    "Çakallarla Dans 5"in okuma provası eğlenceli geçti.

    Çakallarla Dans 5'in okuma provası yapıldı. 2010 yılında başlayan yerli komedi serisinin 5. devam halkası için süren hazırlıklarda kahkaha da eksik olmadı. ‘‘Çakallarla Dans 5’’ sinema filminin senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, "Okuma provalarında çok güldük… Macera kaldığı yerden devam ediyor. Ekibimize yeni dahil olan oyuncularımızla birlikte, yine keyifli bir film yakında izleyiciyle buluşacak” dedi.

    Çakallarla Dans serisinin fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker AyrıkTimur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yanı sıra Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Hande Katipoğlu, kadroya yeni katılan Şebnem Dönmez, Uraz KaygılaroğluAli Barkın ve Naz Çağla Irmak ile "Çakallarla Dans 5" okuma provasında buluştu. Filmin yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures üstlenirken senaryosunu ise Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker yazdı.

     Şeker, “2010 yılında başladığımız Çakallarla Dans macerasının 5. Filmini çekiyoruz. Ekibi bozulmadan ve sürekli üstüne koyarak devam ettiğimiz için Türk sineması tarihine geçtiğimizin bilincindeyiz. Nazar değmesin diyelim. Sevenlerimizi Çakallarla Dans serisinin en komik filmi bekliyor. Takdir izleyicimizindir." dedi.

    "Çakallarla Dans 5" 9 Kasım'da sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top