Hesabım
    Amy Adams ve Julianne Moore Yeni Joe Wright Filminde Buluşabilir!

    "The Woman in the Window" filminden heyecan verici haberler var.

    Altın Küre adayı yönetmen Joe Wright imzalı suç ve gizem filmi “The Woman in the Window” oyuncu kadrosunu şekillendiriyor. Oscar ödüllü başarılı aktris Julianne Moore, Amy Adams’ın başrolünü üstlendiği filme dahil olmak için görüşmelere başladı. Moore filmde Adams’ın karşı binasına taşınan gizemli genç bir delikanlının annesini oynayacak.

    “The Woman in the Window”, Dr. Anna Fox (Amy Adams) adında New York’ta tek başına yaşayan ve agorafobik olduğu için evinden çıkamayan münzevi bir kadına odaklanıyor. Günlerini şarap içerek, eski filmler izleyerek ve eski mutlu günlerini yad ederek geçiren Anna komşularını gözetlemeye başlar. Bir gün rahatsız edici bir şiddet eylemine tanık olan Anna ne yapacağını bilemez.

    A.J. Finn’in çok satan romanından uyarlanan filmin senaryosunu Pulitzer ödüllü senarist ve oyun yazarı Tracy Letts kaleme alıyor. Projenin yapımcıları ise “İhtiyarlara Yer Yok” ile Oscar kazanan Scott Rudin ve bu sene “Uğur Böceği” filmi ile Oscar’a aday gösterilen Eli Bush. Merakla beklenen yapım 4 Ekim 2019’da Amerika’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top