Hesabım
    Shazam'ın Büyücüsü Djimon Hounsou Oldu!

    "Shazam!" filminin kadrosuna Büyücü rolünde Djimon Hounsou katıldı.

    Shazam'ın kadrosuna Djimon Hounsou katıldı. Marvel'ın Galaksinin Koruyucuları filminde gördüğümüz ve merakla beklenen Captain Marvel filminde de boy gösterecek olan oyuncu, DC Comics evreninde Büyücü karakterini canlandıracak. Rol için daha önce anlaşılan Ron Cephas Jones, proje çakışması sebebiyle rolden ayrılmak zorunda kaldı.

    "Chuck" serisinin sempatik başrolü Zachary Levi'nin hayat vereceği süper kahraman Shazam'ın, DC Comics film evrenine neşeli bir hava getireceği filmde Hounsou, 14 yaşındaki küçük Billy Batson'a özel yeteneklerini bahşeden büyücü olacak. Süper kahraman Shazam'ın süper güçlerle dünyanın en güçlü insanına dönüşmüş halini Levi canlandırırken, küçük Billy versiyonuna ise genç oyuncu Asher Angel hayat verecek.

    Herkesin içinde bir süper kahraman yatar, kimileri için bu birkaç sihirli sözcük ile ortaya çıkabilir! 1939 yılında yaratılan süper kahraman Shazam, genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman. Sihirli sözcükleri söylediği an dünyanın en güçlü ölümlüsüne dönüşen karakter, gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele veriyor. Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görlemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olan karakter, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor.

    Yetenekli oyuncu Mark Strong'un filmin kötü adamı Doctor Sivana’ya hayat vereceği yapımda Billy'nin arkadaşları olarak; Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Cooper Andrews, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand ve David J. MacNeil bulunuyor. 

    Başarılı korku filmleri “Işıklar Sönünce” ve “Annabelle: Kötülüğün Doğuşu”un İsveçli yönetmeni David F. Sandberg'ün yönetmen koltuğunu üstleneceği süper kahraman filmi "Shazam!" ülkemizde 5 Nisan 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top