Hesabım
    Hugh Jackman’lı “Bad Education”a “Blockers” Transferi!

    Filmin oyuncu kadrosunda Allison Janney de bulunuyor.

    Oscar adayı başarılı oyuncu Hugh Jackman’ın başrolünü üstlendiği bağımsız komedi ve drama filmi “Bad Education” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. Bu yıl vizyona giren komedi filmi “Blockers” ile yıldızı parlayan genç aktris Geraldine Viswanathan filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca bu yıl “Ben, Tonya” filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ına layık görülen Allison Janney yer alıyor. Sundance Film Festivali’nin bu seneki yıldızlarından “Thoroughbreds”in yönetmeni Cory Finley ise yönetmen koltuğuna geçiyor.

    "Take Me" ve “I Think We’re Alone Now” filmlerinin senaristi Mike Makowsky’nin kendi lise deneyimlerini temel alan film, öğrencilerin aldığı eğitimin iyileştirilmesi için çalışan ve aynı zamanda kamu fonlarını zimmetine geçiren bir okul müdürüne odaklanıyor. Hugh Jackman filmde okul müdürünü, Allison Janney ise yine aynı okul bölgesinde çalışan ve müdürün planlarına ortak olan bir yöneticiyi oynuyor.

    23 yaşındaki genç yıldız Geraldine Viswanathan’ın gelecek projeleri arasında Overbrook yapımı “Hala” ve Ben Stiller’ın yapımcılığını üstlendiği Netflix komedisi “The Package” yer alıyor. Avustralyalı oyuncu bu sene TBS kanalında yayınlanacak “Miracle Workers” dizisinde de boy gösterecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top