Hesabım
    Anne Hathaway'li “The Last Thing He Wanted” Kadrosuna Yıldız Yağmuru!

    Filmin yönetmenliğini "Savaştan Sonra" ile beğeni toplayan Dee Rees üstleniyor.

    Oscar ödüllü aktris Anne Hathaway’in başrolünü üstlendiği Netflix yapımı “The Last Thing He Wanted” iddialı bir oyuncu kadrosu kurdu. 2 Oscar ödüllü yeni nesil Batman Ben Affleck, Altın Küre ve Emmy adayı Toby Jones, Oscar adaylığı bulunan Rosie Perez, “StartUp” dizisinde boy gösteren Edi Gathegi ve “The Last Man on Earth” ile tanıdığımız Mel Rodriguez filmin kadrosuna dahil oldu.

    Joan Didion’ın 1996 tarihli romanından uyarlanan film, Elena McMahon adında bir gazeteciye odaklanıyor. Mesleğinde verdiği emeğin karşılığını alamayan gazeteci, İran-Kontra skandalı taşma noktasına geldiğinde kendini tehlikeli bir noktada buluyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca 3 Oscar adayı Willem Dafoe’nun da yer aldığı drama filminin yönetmen koltuğunda Dee Rees oturuyor. Geçtiğimiz yıl yazıp yönettiği “Savaştan Sonra” filmi ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar’a aday gösterilen yönetmen, bu onura erişen ilk Afrikalı Amerikalı kadın olmuştu. Rees filmin senaryosunu Marco Villalobos ile birlikte yazıyor. Filmin yapımcılığını ise “Savaştan Sonra”da yönetmenle birlikte çalışan Cassian Elwes üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top