Hesabım
    Bilim Kurgu Filmi "Tükeniş" Fragmanında İstilaya Hazır Olun!

    Bilim kurgu filmi "Tükeniş"ten fragman geldi.

    Bilim kurgu filmi Tükeniş'ten aksiyon dozu yüksek fragman geldi. Ant-Man serisinin Luis'i olarak karşımıza çıkan ve Herkese Karşı, Gizli Güzellik12 Savaşçı gibi yapımlarda da yer alan Michael Peña’nın başrolünü üstlendiği bilim kurgu filmi, bir babayı en büyük kabusuyla yüz yüze getiriyor.

    Günümüzden çok da uzak olmayan bir gelecekte Peter'ın hayatı her gün aynıdır. İşçi sınıfındaki Peter, her gün işe gitmekte, ailesiyle zaman geçirmekte, arkadaşlarıyla görüşmektedir. Ancak bu rutinini bozan tek bir şey vardır; geceleri gördüğü korkunç kabuslar. Neden gördüğünü anlamlandıramadığı ve ne ifade ettiğini bilmediği bu kabuslar Peter’ın hayatını dengede tutmasını zorlaştırmaktadır. Gördüğü rüyalar yüzünden oldukça bunalmış olan aile babası, rüyalarının gerçeğe dönüştüğünü görünce en büyük kabusu ile yüzleşmek zorunda kalır. Dünya büyük bir istila altındadır. Dünya dışı bir güç gezegeni imha etmek üzeredir. Ailesi ile birlikte hayatta kalmak için savaşan Peter, ailesini korumak için kabuslarını kılavuz olarak almalı ve gördüğü kabuslar gerçekleşmeden istilayı durdurmalıdır...

    Bilim kurgu filminin yönetmen koltuğunda Hounds of Love korku filmi ile tanıdığımız Avustralyalı yönetmen Ben Young oturuyor. Oyuncu kadrosunda güzel oyuncu Lizzy Caplan, Israel Broussard, Tom Riley, Mike ColterEmma Booth gibi isimleri bulunduran filmin senaryosunda ise Eric Heisserer'ın imzası var. "Tükeniş" 27 Temmuz'da Netflix'te olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top