Hesabım
    "Minyonlar 2"nin Çekimleri Başladı!

    "Minyonlar 2" animasyon filmi için start verildi.

    Minyonlar 2'nin çekimlerinin başladığı duyuruldu! İlk olarak Illumination Entertainment ve Universal Pictures'ın Çılgın Hırsız serisinde karşımıza çıkan ve kısa sürede fenomen haline gelen küçük sarı kahramanlarımız minyonların yeni macerası için prodüksiyon başladı.

    2015 yılında vizyona giren Minyonlar ile kendi solo maceralarına kavuşan sevimli kahramanlar, yeni devam halkası ile de seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Devam halkasının yönetmeni Kyle BaldaDragon+'a yaptığı açıklamada, "Senaryomuz tamam. Filmin ön prodüksiyon süreci için yaklaşık 15 aylığına Paris'e geri döndüm. Prodüksiyon şu an aslında Paris'te başlıyor, bu yüzden birkaç yıl daha burada olacağım" dedi. Hazırlıkların daha yeni başladığını belirten yönetmen, "Henüz setler inşa ediliyor ve film için  bazı erken düzenlemeleri yapıyoruz. Film neredeyse iki yıl sonra bitmiş olacak." dedi.

    Balda, iki yıllık prosükdiyon programının aslında çok sayıda animasyon filmle karşılaştırıldığında oldukça kısa olduğunu belirterek, "Çok hızlı ilerliyoruz. Ama bu harika çünkü her gün bir araya getirilecek yeni bir bulmaca var. Bazı kısımlar hala hikaye aşamasındayken kimileri ise görsele dökülmeye başlandı." dedi.

    2015 yılında vizyona giren "Minyonlar", dünya çapında 1 milyar 159 milyon dolar kazanarak dünya çapında en yüksek gişe yapan filmler listesinde 16. sırada yer alırken, filmin devam halkası "Minions 2"nin başarısı nasıl olacak merak konusu... "Minions 2" 28 Ağustos 2020'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top