Hesabım
    Festivallerin Gözdesi “Don't Worry, He Won't Get Far on Foot”un Yeni Posteri Karşınızda!

    Biyografik filmin başrolünde 3 Oscar adayı Joaquin Phoenix yer alıyor.

    Bu sene Sundance, Berlin, San Francisco ve Sydney gibi önemli film festivallerinde gösterilen biyografik komedi ve drama filmi “Don't Worry, He Won't Get Far on Foot”un yeni posteri yayınlandı.

    Benim Güzel Idaho’m”, “Can Dostum”, “Finding Forrester” ve “Milk” gibi filmlerle tanınan Gus Van Sant’ın kamera arkasına geçtiği filmin başrolünü 3 Oscar adayı Joaquin Phoenix üstleniyor. Başrol Phoenix’e filmde, ikişer Oscar adaylığı bulunan Rooney Mara ve Jonah Hill, Beth Ditto, Olivia Hamilton, Udo KierKim Gordon ve Carrie Brownstein eşlik ediyor.

    John Callahan çok ciddi bir araba kazası geçirerek ölümden dönmüş olan bir adamdır. John'un ölümden döndükten sonra yapmak istediği son şey alkolü bırakmaktır. Alkolün etkisi, John'a korkularını ve acısını unutturmaktadır. Fakat kız arkadaşı ve karizmatik sponsorunun cesaretlendirmesiyle gönülsüzce tedaviye başlar. Bu gönülsüz tedavi aşamasında karikatür çizmeye olan yeteneğini keşfeder. Karikatürler, Callahan’ın hayatına yeni bir soluk getirir ve hayatını bambaşka bir noktaya taşır.

    Amerika’da bu hafta vizyona giren “Don't Worry, He Won't Get Far on Foot”un ülkemizde ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top