Hesabım
    "Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları"nda Genç Newt'e İlk Bakış!

    "Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları"ndan gelen yeni fotoğrafta Newt'ün gençliğini görüyoruz.

    Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'ndan yeni kare geldi. Gelen karede serinin baş kahramanı Newt Scamander'ın Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndaki öğrencilik yıllarına dönüyoruz. Harry Potter'ın okul yıllarında bilge bir yaşlı büyücü olarak tanıdığımız okul müdürü Albus Dumbledore'u henüz genç haliyle ders verirken görebildiğimiz karede, Newt ve Dumbledore, bir dersin ortasında gibi görünüyor.

    Edebiyat dünyasına adını altın harflerle kazıyan J.K Rowling'in yarattığı sihirli Harry Potter dünyasının spin-off projesi "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?" filminin devam halkasında bir kez daha başrolü sihirli yaratık kaşifi Newt Scamander'a hayat veren Oscar ödüllü Eddie Redmayne üstlenirken, Dumbledore'un gençliğine ise yakışıklı oyuncu Jude Law hayat veriyor. 

    Newt Scamander'ın da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi (MACUSA) tarafından yakalanan karanlık büyücü Gellert Grindelwald kaçmayı başarmış ve kendine, gerçek niyetinden habersiz olan müritler toplamaya başlamıştır. Karanlık büyücünün sihir dünyasından ayrı olan tüm canlıların hepsine hükmedecek safkan büyücüler yetiştirme planı, dünya için büyük bir tehlike yaratmaktadır. Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen profesör Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım ister. Önündeki tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda bile sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola girecektir. Sihirli ya da değil, tüm insanların kaderi ona bağlıdır...

    Filmin kadrosunda ilk filmden Porpentina "Tina" Goldstein rolündeki Katherine Waterston, Newt'ün Muggle yoldaşı Jacob Kowalski rolündeki Dan Fogler, Sihir Bakanı Seraphina Picquery rolündeki Carmen Ejogo, Leta Lestrange rolündeki Zoe Kravitz, Credence rolündeki Ezra Miller ve Tina'nın sevimli kardeşi Queenie rolündeki Alison Sudol ve Grindelwald rolündeki Johnny Depp yer alırken, serinin Law'la birlikte gelen yeni yüzleri de Jessica Williams, Claudia Kim, Callum Turner oluyor. David Yates'in yeniden yönetmenlik koltuğuna geçtiği devam halkasında senaryo her zamanki gibi J.K. Rowling’e ait.

     "Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları” ülkemizde 16 Kasım’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top