Hesabım
    Thomas Jane’li Gerilim “Crown Vic”e “Quantico” Transferi!

    “Quantico” dizisi ile tanınan Josh Hopkins filme dahil oldu.

    Hung” dizisinin 3 Altın Küre adayı yıldızı Thomas Jane’in başrolünü üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “Crown Vic” kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Quantico” dizisinin Liam O'Connor’ı Josh Hopkins filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Hopkins filmde tecrübeli ancak dengesiz bir LAPD memuruna hayat verecek.

    The Man in the High Castle” dizisinin yıldızı Luke Kleintank, Bridget Moynahan, David KrumholtzScottie Thompson ve Devon Werkheiser gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yönetmenliği ve senaristliğini “Hanna's Gold” ve “Ghost Squad” filmleri ile tanınan Joel Souza üstleniyor. Yapımcı kadrosu ise Anjul Nigam, Alec Baldwin, Gregg Bello ve Maxx Tsai'den oluşuyor.

    Çekimleri şu sıralarda devam eden “Crown Vic”, Ray Mandel (Thomas Jane) adında deneyimli bir LAPD polisinin devriye için yanına genç bir polisi (Luke Kleintank) almasını anlatıyor. İki polis katilini arayan Mendel, genç polise hayatın vahşi gerçekliğini gösteriyor.

    2009-2015 yılları arasında yayınlanan “Cougar Town” dizisi ile de tanıdığımız Josh Hopkins geçtiğimiz sene “Korkusuzlar” filminde boy gösterdi. Aktörü önümüzdeki zamanlarda “True Detective” dizisinin 3. sezonunda ve “Mail Order Monster” filminde izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top