Hesabım
    Michael B. Jordan ve Jamie Foxx “Just Mercy”de Buluşuyor!

    Mahkeme draması "Just Mercy" 2020 yılında vizyona girecek.

    Black Panther”ın kötü adamı Michael B. Jordan’ın başrolünü üstlendiği mahkeme draması “Just Mercy” oyuncu kadrosunu kurmaya başladı. Oscar ödüllü aktör Jamie Foxx filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı.

    “Just Mercy: A Story of Justice and Redemption” kitabından uyarlanan film, Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) isimli bir avukatın gerçek hikayesini anlatıyor. Kusurlu hukuk sistemi içerisinde herkesin eşit adalet alması için uğraşan genç savunma avukatı, idam cezasına çarptırılmış bir mahkumun özgürlüğüne kavuşması için mücadele ediyor. Eğer anlaşma sağlanırsa, Jamie Foxx filmde Jordan’ın mahkemede savunduğu idam mahkumunu oynayacak.

    I Am Not a Hipster”, “Kısa Dönem 12” ve “The Glass Castle” filmleriyle karşımıza çıkan ödüllü yönetmen Destin Daniel Cretton merakla beklenen film için kamera arkasına geçiyor. Senaryo yönetmen Cretton ve Andrew Lanham tarafından yazılırken, yapımcı kadrosu 2 Oscar adayı Gil NetterAsher Goldstein ve başrol Jordan’dan oluşuyor. “Just Mercy”nin 17 Ocak 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    Birçok film yıldızı tarafından talep gören rol için görüşmelere başlayan Jamie Foxx, yıllar sonra tekrar ödül sezonunda adından söz ettirebilir. “Just Mercy”e kadar oldukça meşgul olan aktör, yeni “Robin Hood” ve “Spawn” uyarlamalarında boy gösterecek. Başarılı oyuncu önümüzdeki sene “All-Star Weekend” ile ilk yönetmenlik denemesine de imza atacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top