Hesabım
    "Bumblebee"nin Düşmanları Yeni Karede Ortaya Çıktı!

    "Bumblebee"nin düşmanlarından yeni fotoğraf geldi.

    Bumblebee'nin düşmanları filmden gelen yeni karede açığa çıktı. Transformers'ın sevilen autobotuna karşı duracak olan decepticonlar, Entertainment Weekly'den gelen yeni karede boy gösterdi. Kırmızı Plymouth Satellite'a dönüşebilen Shatter ve mavi AMC Javelin'e dönüşen Dropkick'e ek olarak bir de uçan bir deception düşman üçlüyü tamamlayacak. Shatter'ı ust oyuncu Angela Bassett, Dropkick'i ise Justin Theroux seslendirecek.

    Paramount Pictures

    1980'li yıllarda tek başına kalan Bumblebee henüz çok gençtir. Nereye gideceğini bilemeyen ve kimsesi olmayan sarı autobot Bumblebee 1987 yılında sürekli kaçmakta ve saklanmaktadır. Bu süreçte güvenli liman olarak sakin bir Kaliforniya sahil kasabasına sığınmıştır. Charlie ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bir gün Bumblebee'yi harap halde keşfeder. Çalışma ihtiimali olan bir külüstür gördüğünü zanneden genç kadın onu tamir etmek için kolları sıvar. Bumblebee'yi atölyesine götüren ve üzerinde çalışmaya başlayan Charlie, amacına ulaştığında ise bu arabanın sıradan bir "tosbağa" olmadığını keşfeder. Bumblebee ile arkadaşlık kuran Charlie, en yakın arkadaşına dönüşen autobotu peşindeki decepticonlardan koruyabilmek için onunla birlikte bir maceraya atılacaktır...

    "İz Peşinde" ile 2011 yılında Oscar adaylığı kazanan Hailee Steinfeld'in başrolünü üstlendiği, beyaz perdenin en uzun soluklu serilerinden biri olan "Transformers"ın en sevilen karakterlerinden birini solo macerasına çıkaran film, En İyi Animasyon dahil olmak üzere 2 dalda adaylık kazanan "Kubo ve Sihirli Telleri" filminin yönetmenliğini üstlenen, Laika şirketinin CEO'su Travis Knight'ın imzasını taşıyor.

    Ünlü WWE, ülkemizdeki adıyla Amerikan Güreşi, yıldızı John Cena, Pamela Adlon, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby QuinnRachel Crow gibi isimleri kadrosunda bulunduran "Bumblebee" 21 Aralık 2018'de ülkemizde vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top