Hesabım
    "The Spy Who Dumped Me"den Tanıtım Var!

    Mila Kunis ve Kate McKinnon'lı "The Spy Who Dumped Me"den teaser var.

    Mila Kunis ve Kate McKinnon'lı The Spy Who Dumped Me'den tanıtım var. 2014 yapımı “Life Partners” filmi ile tanınan Susanna Fogel'ın yönetmen koltuğunda oturduğu kadın komedisi, iki sıradan kadını alıp aksiyonun göbeğine yerleştiriyor.

    30'lu yaşlarında olan Audrey ve Morgan, birbirlerinin en yakın arkadaşıdır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, sakin olsa da ikisini de tatmin etmemektedir. Öne çıkan hiçbir noktası olmayan sıradan hayatları, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam, iki kadının hayatını altüst eder. Eski sevgilisinin ajan olduğunu öğrenen Audrey ve ona yoldaşlık etmeye kararlı olan Morgan, kendilerini bile şaşırtarak maceraya atılırlar. Avrupa boyunca peşlerindeki suikastçılardan kaçan ekip, bu süreçte dünyayı kurtaracak bir plan yapmak zorundadır. Uluslararası bir komploya karışan ikilinin her şeyi çözmek için zamanı bir hayli kısıtlıdır...

    Kadınlardan oluşan Ghostbusters ve “Saturday Night Live”ın 2 Emmy ödüllü yıldızı Kate McKinnon ile “Siyah Kuğu” ile Altın Küre’ye aday gösterilen güzel oyuncu Mila Kunis'in başrollerini üstlendiği komedi filminin kadrosunda Justin Theroux, “Outlander” dizisi ile tanıdığımız Sam Heughan, “The X-Files”ın Altın Küre ödüllü başrolü Gillian AndersonIvanna Sakhno ve Hasan Minhaj gibi isimler de yer alıyor. 

    Yönetmen Fogel ile Emmy adayı David Iserson’ın senaryosunu üstlendiği kadın aksiyon komedisi "The Spy Who Dumped Me" 10 Ağustos tarihinde sinemalarda seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top