Hesabım
    Korku Filmi "The Curse of La Llorona" Geliyor!

    Korku filmi "The Curse of La Llorona"dan ilk tanıtım geldi.

    Korku filmi The Curse of Llorona'dan ilk tanıtım videosu yayınlandı. Prodüksiyon aşamasında ismi "The Children" olarak açıklanan korku filmi, geçtiğimiz Ekim ayında duyurulmuştu. Çekimlerini Kasım ayında tamamlayan film, o zamandan beri kurgu aşamasındaydı. Ancak prodüksiyona dair uzun süren sessizlik gelen ilk tanıtım videosu ile bozuldu. Tanıtım videosu filmin resmi sosyal medya hesabından geldi.

    New Line Cinema'nın yapımını üstlendiği korku filmi, Korku Seansı ve Testere gibi başarılı korku serilerinin yaratıcısı, merakla beklenen Aquaman filminin yönetmeni James Wan'ın yapımcılığında hayata geçiriliyor.

    Filmin konusu ise şöyle; Anna Garcia 1973 Los Angeles'ta yaşayan bir sosyal hizmetler görevlisidir. Elindeki davalardan biri onu oldukça zorlamaktadır. Davanın derinlerine indikçe karmaşık davanın içinde ürkütücü doğaüstü güçler olduğunu fark etmeye başlar. Bu doğaüstü güçlerin yarattığı etkiler, Anna'nın kendi ailesinin başına gelenlere benzer izler taşımaktadır. Davanın boyunu aştığını hissetmeye başlayan Anna, kendi bölgesindeki bir din adamının yardımına başvurur. Anna'nın ailesine de musallat olmuş olan doğaüstü varlık La Llorona artık hem Anna'nın hem de onun çocuklarının peşindedir. Anna'nın ailesini kurtarmak için inançlarına sıkı sıkı sarılması ve ruhsal bir mücadele vermesi gerekecektir...

    Yönetmen koltuğunda ilk kez uzun metraj filmini çeken Michael Chaves'in oturduğu korku filmi hakkında yapımcı Wan, "Her zaman sevdiğim klasik bir hayalet hikayesi" dedi. İlk kez bir uzun metraj film senaryosuna imza atan Mikki Daughtry ve Tobias Iaconis ikilisinin senaryosunu yazdığı korku filminin başrollerinde ise Linda CardelliniPatricia VelasquezSean Patrick Thomas ve Raymond Cruz yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top