Hesabım
    "Otel Transilvanya 3" Box Office Zirvesini Kaptı!

    "Otel Transilvanya 3" box office listesinin galibi oldu.

    Türkiye gişe verilerine göre 13-15 Temmuz hafta sonunda box office listesinde zirve değişikliği var. Zirvenin taze sahibi "Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili" olurken, geçtiğimiz hafta sonunda listenin yarısı yeni filmlerden oluştu.

    Listenin bu haftaki galibi yepyeni animasyon devam halkası Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili oldu. Drak ve sevimli canavar tayfasını tam kadro geri getiren animasyon macera açılışını 104.497 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasını da listenin taze filmlerinden biri kaptı. Hollywood'un son dönem gözdelerinden Dwayne Johnson başrollü aksiyon filmi Gökdelen açılışını 84.065 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin 3. filmi ise Marvel'ın yeni alametifarikası Ant-Man ve Wasp oldu. Cep boy süper kahramanlarımızı bir kez daha beyaz perdeye taşıyan devam halkası 2. hafta sonu kapanışını 67.570 seyirci ile gerçekleştirdi. 

    Listenin 4. sırasında ise yerli bir korku filmi yer buldu. Hayalet avcılığı ile dehşeti buluşturan yerli korku Kapalak Kızı 37.751 seyirci ile ilk haftasını geride bıraktı. Listenin tam ortasındaki film soyu tükenmiş dev kertenkeleleri şehre getiren Jurassic World: Yıkılmış Krallık oldu. Steven Spielberg'ün imzasını taşıyan 1993 yapımı Jurassic Park'tan beri gelişen ve bugünlere gelen serinin yeni devam halkası ülkemizdeki 6. hafta sonu kapanışını 15.439 seyirci ile yaptı. Listenin ikinci yarısını bir kadın komedisi açıyor. Geniş çaplı bir soygun macerasını kadınların eline emanet eden spin-off projesi Ocean's 8, zengin kadrosunu boşa çıkarmadı ve 5. hafta sonu kapanışını 10.334 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasını da bir yerli korku filmi aldı. Gişede başarı elde eden yerli korku serisinin yeni devam halkası Üç Harfliler: Beddua, gişedeki 5. hafta sonu kapanışını 9.951 seyirci ile yaptı.

    Listenin son 3'ünü ise bu haftanın ağırlıklı türlerinden biri olan korku kategorisinin Amerikan yapımı bir mahsülü aldı. Dehşet Yolu ilk hafta sonunda 8.237 seyirciye ulaştı. Listenin 9. sırasındaki film vizyonun aksiyon filmleri arasından geldi. Sylvester Stallone'u bir kez daha başrole yerleştiren devam halkası Kaçış Planı 2: Hades, 3. hafta sonu kapanışını 7.143 seyirci ile yaptı. Listenin son filmi ise 7.142 seyirci ile Margot Robbie'li gerilim filmi Terminal oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top