Hesabım
    "John Wick 3: Parabellum" Set Karelerinde Keanu Reeves At Üstünde!

    "John Wick 3: Parabellum"dan gelen set karelerinde ünlü oyuncu Keanu Reeves'i at sırtında görüyoruz.

    Comingsoon

    John Wick 3: Parabellum'dan gelen set karelerinde Keanu Reeves at üstünde! Başarılı oyuncu Keanu Reeves'i bir kez daha intikam peşindeki tetikçi olarak göreceğimiz devam halkasının New York'taki set görüntüleri Backgrid USA aracılığıyla geldi.

    Serinin yönetmeni Chad Stahelski'nin bir kez daha kamera arkasına döneceği 3. devam halkasında karizmatik tetikçi John Wick'i firari durumda görüyoruz.

    John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir...

    İlk iki filmin senaristi Derek Kolstad yine senaryoya imza atarken, Ian McShane’in hayat verdiği Continental Oteli’nin sahibi Winston, otel misafirlerini karşılayan Charon (Lance Reddick), tetikçi Cassian (Common), Bowery’nin Kralı (Laurence Fishburne) ve dilsiz tetikçi Ares (Ruby Rose) yeni filmde rollerini tekrar canlandıracak. Seksi oyuncu Halle Berry ise John Wick'e yardım eden Sofia karakterini canlandıracak. Hiroyuki SanadaAnjelica HustonAsia Kate DillonMark DacascosJason Mantzoukas, "The Raid"ten tanıdığımız Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman ve dövüşçü Tiger Hu Chen de kadroda yer alıyor. Huston The Director adındaki bir karaktere, Dillon The Adjudicator of the High Table'a (Yüksek Masanın Sorumlusu), Dacascos Zero lakaplı bir suikastçıya ve Mantzoukas da Tick Tock Man'e hayat verecek.

    "John Wick 3: Parabellum" ülkemizde 17 Mayıs 2019’da vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top