Hesabım
    Stranger Things 3. Sezondan İlk Tanıtım Geldi!

    Netflix, Stranger Things’in 3. sezonundan ilk tanıtımı yayınladı

    Netflix

    Netflix’in hit dizisi Stranger Things’in 3. sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Yeni sezonun ilk tanıtımı, hayranları yepyeni bir mekanla tanıştırıyor: Starcourt Alışveriş Merkezi!

    Netflix imzalı Stranger Things, üçüncü sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Merakla beklenen yeni sezona dair elimizde çok az ipucu bulunurken diziden ilk teaser yayınlandı. Starcourt Alışveriş Merkezi’nin tanıtımını yapan bu ilk teaser’a göre, dizide daha önce görmediğimiz bu alışveriş merkezi, yeni sezonda önemli bir yere sahip olacak. Yeni inşa edilen Starcourt’un içinde ise yaz tatilinde bir dondurmacıda çalışmaya başlayan Steve Harrington (Joe Keery)’ı ve yeni sezonun taze karakterlerinden biri olan Robin (Maya Hawke)’i izleyeceğiz.

    Duffer Brothers’ın yarattığı Stranger Things’in 3. sezon oyuncu kadrosunda Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Sadie Sink, Cara Buono, Natalia Dyer, Jake Busey, Joe Keery, Charlie Heaton, Dacre Montgomery, Cary Elwes ve Francesca Reale var.

    Emmy ödüllü dizinin yürütücü yapımcılığını Shawn Levy, Dan Cohen ve Iain Patterson üstleniyor. Dizinin yeni sezon prömiyer tarihi ise henüz netleşmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top