Hesabım
    “Shazam!”dan Yeni Kostümlü Görsel Var!

    “Shazam!” filminden gelen yeni görselde kostümünü sırtına geçirmiş olan Zachary Levi'yi görüyoruz.

    Shazam!'dan gelen yeni karede Zachary Levi ve Jack Dylan Grazer bir arada! DC’nin merakla beklenen süper kahraman macerası “Shazam!”dan gelen karede, süper kahramana dönüşen Billy Batson, yakın arkadaşına güçlerini sergiliyor.

    Chuck” dizisi ile gönüllerde taht kuran Zachary Levi'nin, küçük Billy'nin süper kahraman versiyonunu canlandıracağı filmde karakterin çocuk versiyonunu ise Asher Angel canlandıracak. Billy'nin en yakın arkadaşı Freddie Freeman olarak Jack Dylan Grazer'ın boy göstereceği yapımda Batson'a özel yeteneklerini bahşeden büyücü olarak Djimon Hounsou boy gösterecek. Grace FultonCooper AndrewsFaithe HermanIan ChenJovan Armand ve David J. MacNeil'ın Billy'nin arkadaşlarına hayat vereceği "Shazam!"ın kötü adamı Doctor Silvana'yı ise Kingsman serisinin Merlin'i Mark Strong canlandıracak. Yönetmen koltuğu ise “Işıklar Sönünce” ve “Annabelle: Kötülüğün Doğuşu” filmleriyle tanınan David F. Sandberg’e emanet.

    Herkesin içinde bir süper kahraman yatar, kimileri için bu birkaç sihirli sözcük ile ortaya çıkabilir! 1939 yılında yaratılan süper kahraman Shazam, genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman. Sihirli sözcükleri söylediği an dünyanın en güçlü ölümlüsüne dönüşen karakter, gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele veriyor. Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görlemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olan karakter, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor.

    “Shazam!”ın ülkemizdeki vizyon tarihi 5 Nisan 2019 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top