Hesabım
    Felicity Jones'lu Biyografik Film "On the Basis of Sex"ten İlk Fragman!

    Felicity Jones başrollü "On the Basis of Sex"in ilk fragmanı yayınlandı.

    Felicity Jones başrollü On the Basis of Sex'in ilk fragmanı geldi. Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi ve Cehennem ile son yıllarda öne çıkmaya başlayan Akademi ödülü adayı güzel oyuncu Felicity Jones, bu dokunaklı biyografik dram filminde insan hakları savunucu Ruth Bader Ginsburg'e hayat veriyor.

    "On the Basis of Sex", hak eşitliği için mücadele eden Ruth Bader Ginsburg’ün ilham veren hayat hikayesini konu ediyor. Ruth Bader Ginsburg, başarılı bir avukattır. Erkeklerin ağırlıkta olduğu bir okuldan mezun olan Ruth, kocası Marty ile okul yıllarında tanışır. Hayatın birçok alanında hak eşitsizliği ile karşılaşan Ruth bu yolda zorlu bir hukuk mücadelesine girişir. Ruth, Anayasa Mahkemesi'nin uyguladığı yüzyıllık cinsiyet ayrımcılığını tersine çevirmeye ve kararı bozdurmaya çalışmaktadır. Bu çığır açacak olan davada genç avukatın en büyük destekçisi ise kocası Marty’dir. İkili verdikleri bu hukuk mücadelesi ile tarihin seyrini değiştirecektir...

    Yönetmen koltuğunda bol Emmy ödüllü Mimi Leder’ın oturduğu filmde Jones'a Altın Küre adayı Armie Hammer, Hollywood'un sık karşılaştığımız yüzlerinden Justin Theroux, Oscar ödüllü Kathy Bates, Oscar adayı ve Altın Küre sahibi Sam Waterston, Jack ReynorStephen Root gibi isimler eşlik ediyor. Filmin senaryosunda ise filmin konu aldığı avukat Ginsburg'ün yeğeni Daniel Stiepleman'ın imzası var.

    Film Amerika'da 25 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top