Hesabım
    “Bohemian Rhapsody” ile Bir Efsanenin Doğuşuna Tanıklık Edin!

    Freddie Mercury biyografisi “Bohemian Rhapsody”den yeni fragman var.

    Mr. Robot” dizisinin yıldızı 2 Altın Küre adayı Rami Malek’in başrolüne geçtiği Freddie Mercury biyografisi “Bohemian Rhapsody”den ilk uzun fragman yayınlandı.

    Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aiden GillenTom Hollander ve Mike Myers gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı film, “Wild Bill” ve “Kartal Eddie” yapımlarıyla tanınan BAFTA adayı yönetmen Dexter Fletcher’ın imzasını taşıyor. Filmin senaryosu ise 3 Oscar adayı senarist Anthony McCarten tarafından yazılıyor. “Bohemian Rhapsody”nin ülkemizdeki vizyon tarihi 2 Kasım.

    “Bohemian Rhapsody”, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve devrimci sesiyle grubun meteorik yükselişine, Mercury'nin yaşam tarzının kontrolden çıkması ile çıkan iç çatışmaya ve yaşamını tehdit eden hastalığına rağmen Mercury'nin rock müzik tarihinin en büyük performanslarından birinde gruba liderlik ettiği Live Aid konserinin arifesinde muzaffer birleşme sürecine yayılıyor. Bu süreçte de, her zaman bir aile gibi olan ve günümüzde dışlanmışlara, hayalperestlere ve müzikseverlere ilham vermeye devam eden bir grubun mirasını süslüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top