Hesabım
    “Spider-Man: Far From Home” Kadrosuna Numan Acar Dahil Oldu!

    “Spider-Man: Far From Home” tanıdık bir simaya merhaba diyor.

    Çekimleri şu sıralarda devam eden “Spider-Man: Far From Home” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. Marvel’ın merakla beklenen devam halkasına Türk asıllı Alman oyuncu Numan Acar dahil oldu. Aktörün filmde Dimitri isimli bir karakteri oynayacağı açıklandı. Rol hakkında fazla detay verilmese de, bu karakterin Dmitri Smerdyakov nam-ı diğer kötü adam Chameleon olabileceği düşünülüyor.

    Geçtiğimiz sene beyaz perdeye konuk olan “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ün devam filminde Spider-Man olarak Tom Holland, May Hala olarak Marisa Tomei, Ned olarak Jacob Batalon, Michelle Jones olarak Zendaya ve ilk filmin kötüsü Vulture olarak Michael Keaton oyuncu kadrosuna geri dönüyor. İllüzyonlarıyla kapsamlı suç planlarını gerçekleştirebilen kötü adam Mysterio olarak Oscar adayı Jake Gyllenhaal ve komedyen J.B. Smoove’u ise bu filmde ilk defa izleyeceğiz.

    Tüm dünyada 880 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel Sinematik Evreni’nin en çok kazanan 7. filmi olan “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ün devam halkasında yönetmen koltuğuna bir kez daha ilk filmin yönetmeni Jon Watts oturuyor. Hikaye detayları henüz bilinmeyen filmin senaryosuna ise Chris McKenna ve Erik Sommers ikilisi imza atıyor.

    “Spider-Man: Far From Home” 5 Temmuz 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top