Hesabım
    James McAvoy ve Bruce Willis'li "Glass"ın İlk Tanıtımı Geldi!

    James McAvoy ve Bruce Willis'li "Glass"tan ilk tanıtım videosu yayınlandı.

    James McAvoy ve Bruce Willis'li Glass'tan ilk tanıtım videosu geldi. "Altıncı His", "İşaretler" ve "Ziyaret" filmlerin usta yönetmeni M. Night Shyamalan'ın yeni bir evren yarattığı "Glass"tan gelen videoda, X-Men serisinin genç Profesör Charles Xavier'ı BAFTA ödüllü İskoç aktör James McAvoy’un farklı alter egolarından küçük görüntüler yakalıyoruz. 

    M. Night Shyamalan'ın seyirci karşısına çıkan son filmi Parçalanmış ile en sevilen filmlerinden Ölümsüz'ü harmanlayacak olan gerilim filmi "Glass"ta, American Horror Story serisinin yıldızı Sarah Paulson; "kendini süper kahraman sanan kişiler" konusunda uzmanlaşmış bir psikiyatrı canlandırırken, onun Philadelphia'daki akıl hastanesinde tedavi ettiği hastalarını ise Bruce Willis'in David Dunn'ı, Samuel L. Jackson’ın Elijah Price, nam-ı diğer Mr. Glass'ı ve James McAvoy’un 23 alter kişilikle yaşayan Kevin Wendell Crumb'ı oluşturuyor. 

    Devam halkasında Dunn, Kevin Wendell Crumb'ın parçalanmış kişiliklerinden biri olan ve en tehlikelisi olarak öne çıkan The Beast'in peşine düşüyor. Bu kovalamaca sırasında Mr. Glass'ın gölgesi de yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyor. Glass'ın bildiği kimi sırlar iki adam için de kritik düzeyde önem kazanıyor. Bir noktada bu üç tehlikeli adam, aynı hastanenin koridorlarlarında bir araya geliyor.

    "Parçalanmış" filminin, Crumb'ın elinden kurtulmayı başaran tek genç kızı Cassie'yi canlandıran, The Witch filmi ile yıldızı parlayan Anya Taylor-Joy'un yanı sıra "Ölümsüz"de Dunn'ın oğlu rolündeki Spencer Treat Clark ve Price'ın annesi rolündeki Charlayne Woodard da kadroya geri dönüyor. "Glass" 18 Ocak 2019 tarihinde ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top