Hesabım
    "Eski Evdeki Büyülü Saat"ten Büyülü Altyazılı Fragman!

    "Eski Evdeki Büyülü Saat"in altyazılı fragmanı yayınlandı.

    Eski Evdeki Büyülü Saat'ten beklenen altyazılı fragman geldi. Başrollerini komedinin sevilen yüzü Jack Black, genç yetenek Owen Vaccaro ve 2 Oscar ödülü bulunan başarılı oyuncu Cate Blanchett'ın üstlendiği fantastik yapım ile büyülü bir aile macerasına davetlisiniz!

    John Bellairs'in 1973 yılında yayınlanan aynı isimli çocuk kitabından beyaz perdeye uyarlanan "Eski Evdeki Büyülü Saat"in yönetmenliğini, genel olarak korku türündeki "Clown", "Otel" ve "Ayin" gibi filmleriyle tanınan Eli Roth oturuyor. 

    10 yaşındaki Lewis Barnavelt yetim kalmış ve gizemli amcasıyla yaşamak için Michigan'a tanışmak zorunda kalır. Amcası Jonathan ve onun sevgi dolu komşusu Mrs. Zimmerman ile yeni hayatına alışmaya çalışırken amcasının bir büyücü olduğunu öğrenir. Kendini sihir dünyasının içinde bulan Lewis de büyücülüğü öğrenmeye başlar. Ancak kötü kalpli büyücü Isaac Izard ve onun kıyamet günü için geri sayımda olan büyülü saati renkli ev hayatında soğuk rüzgarlar estirir. Saati tamamlayamadan ölen kötü büyücü, saati Lewis ve amcasının yaşadığı eve gizlemiştir. Lewis, amcası ve komşuları kıyamet kopmadan ve Izard'ın eşi Selena'dan önce, sonsuz tüneller ve geçitlerle benzenmiş olan evde gizli olan saati bulmak zorundadır...

    Fantastik aile filmi 21 Eylül 2018 tarihinde ülkemizde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top