Hesabım
    Glenn Close'lu Dram Filmi "The Wife" Posterinde Övgü Yağmuru!

    Glenn Close başrollü "The Wife" filminden yeni poster geldi.

    The Wife posterinde dram filmine övgüler yağıyor. The Guardian filmi; "Akıllı ve oldukça eğlenceli bir film. Kaçırılmamalı" diye nitelerken, The Film Stage ise başrol oyuncunun performansını öne çıkarıyor. İsveç yönetmen Björn Runge'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dram filminde başrolü 6 kere Oscar adaylığı kazanan usta oyuncu Glenn Close üstleniyor.

    Joan Castleman "her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır" sözünün yaşayan kanıtıdır. İlerleyen yaşına rağmen hala güzel, zeki ve yetenekli olan Joan 40 yıllık evliliğinde eşi için her şeyi yapan bir kadındır. Kendi yeteneğini feda ederek eşinin yükselen edebi kariyeri için elinden geleni yapmaktadır. Bu süreçte eşinin sadakatsizliklerini ve bahanelerini de görmezden gelmek zorunda kalır. Ancak herkesin bir kırılma anı vardır. Joan eşine verilen Nobel ödülünü almaya gittiği yolculuklarında eşinden ayrılmaya karar verir. Ancak bu durum, egosu yüksek olsa da her konuda Joan'a bağımlı olan eşi ile onu bugünlere taşıyan Joan'ın arasındaki hassas dengeyi zorlayacaktır...

    Close'a eşi rolünde usta oyuncu Jonathan PryceMax Irons, Elizabeth McGovern ve Harry Lloyd gibi isimlerin eşlik ettiği dram filmi, Meg Wolitzer'ın çok satan romanından beyaz perdeye uyarlandı. "The Wife" 28 Eylül'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top