Hesabım
    Festivallerin Gözdesi “Şafaktan Önce”den Yeni Fragman Var!

    Muay thai filmi "Şafaktan Önce"nin yeni fragmanı yayınlandı.

    Prömiyerini geçtiğimiz sene Cannes Film Festivali’nde gerçekleştiren aksiyon ve suç filmi “Şafaktan Önce”nin yeni fragmanı ve posteri görücüye çıktı. Hapishane hayatının tüm vahşiliğini gözler önüne seren film gerçekçiliğin sınırlarını zorlayacakmış gibi görünüyor.

    Gerçek bir Tayland hapishanesinde gerçek mahkumlarla çekilen filmin başrolünü “Peaky Blinders”ın John Shelby’si Joe Cole üstleniyor. Vithaya Pansringarm, Panya YimmumphaiNicolas Shake ve Pornchanok Mabklang gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı film, Jonathan Hirschbein ve Nick Saltrese ikilisi tarafından yazılıyor.

    Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore'un hayatı anlatılıyor. Hapishane içerisindeki çete savaşları ve uyuşturucu ile mücadele eden Moore, hapishane müdüründen muay thai boks turnuvalarına katılabileceğini öğrenir. Aldığı haber hayata yeniden tutunmasını sağlar. Özgürlüğüne kavuşmak için tek şansının dövüşmek olduğuna düşünen Moore, bir dövüşten başka bir dövüşe savrulacağı bir maceraya atılır.

    2008 yapımı “Kuduz Köpek Johnny” filmi ile tanınan Fransız yönetmen Jean-Stéphane Sauvaire imzalı “Şafaktan Önce” ülkemizde 31 Ağustos’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top