Hesabım
    Bilim Kurgu Filmi “Kin”den IMAX Posteri Geldi!

    Bilim kurgu “Kin” 31 Ağustos’ta sinemalarımıza konuk olacak.

    Yılın merakla beklenen bilim kurgu ve aksiyon filmi “Kin”den yepyeni bir poster yayınlandı. Ailenin önemini vurgulayan yeni poster, izleyicileri IMAX’e davet ediyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda genç yıldız Myles Truitt, Jack Reynor, Zoe Kravitz, Oscar adayı karizmatik aktör James Franco, 2 Altın Küre adaylığı bulunan Dennis Quaid ve “Fargo”nun Emmy adayı yıldızı Carrie Coon yer alıyor. Jonathan ve Josh Baker ikilisinin “Bag Man” isimli kısa hikayesinden uyarlanan filmin senaryosuna Daniel Casey imza atıyor. Yönetmen koltuğu da kısa hikayenin sahipleri Jonathan Baker ve Josh Baker’a emanet.

    Eli ve ailesi, suç oranı yüksek bir bölgede dikkat çekmeden yaşamaya çalışmaktadır. Hapishaneden yeni salınan üvey abisinin özgürlüğüne kavuşması ile suç dünyasına geri dönüşü bir olur. Bölgenin tehlikeli suç lorduna borçlu olan abisini kurtarmak isteyen Eli, bulduğu gizemli güçlere sahip bir silahı kullanır. Eli ve ailesi yaşanan olayların ertesinde hayatta kalmak için kaçmak zorundadır. Peşlerindeki suç lordu, federal ajanlar ve Eli'ın kullandığı silahın gerçek sahibi olan doğaüstü askerlerin de vazgeçmeye niyeti yoktur.

    “Kin” 31 Ağustos’ta ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top