Hesabım
    "Godzilla 2"den Gelen İlk Tanıtım Tüylerinizi Ürpertecek!

    "Godzilla 2"den gelen Millie Bobby Brown'lu tanıtım videosu filmin ürkütücü atmosferine dair bir ipucu veriyor.

    Godzilla: King of the Monsters'ın ilk tanıtım videosu geldi. Gelen videoda Madison Russell karakterini canlandıran genç oyuncu Millie Bobby Brown'u zor bir noktada görüyoruz. Gizli canavar yakalama timi Monarch'a ulaşmaya çalışan karakter, bir hayli stres altında!

    Stranger Things'in yıldız oyuncusu Millie Bobby Brown, Emmy ödüllü Kyle Chandler, "Korku Seansı" serisi ve Bates Motel'in güzel yıldızı Vera Farmiga, kötü adam rollerinin aranan yüzü Charles Dance, 2 Oscar adayı Sally Hawkins, 3 Altın Küre adaylığı bulunan Bradley Whitford, Oscar adayı Ken Watanabe, Altın Küre adayı başarılı oyuncu Ziyi ZhangSilicon Valley ile yıldızı parlayan Thomas Middleditch'in oyuncu kadrosunda yer aldığı film, efsanevi canavar Godzilla'nın Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı Kral Ghidorah ile çatışmasını ve bu esnada insanlığın var oluşunun tehdit altına girmesini konu alacak.

    Gareth Edwards'ın 2014 yapımı Godzilla'sı ile Jordan Vogt-Roberts'ın Kong: Skull Island'ını bir araya getirecek olan ve Warner Bros ile Legendary'nin sinematik canavarlarında yeni bir sayfa olarak görülen film, Trick r Treat ve Krampus (Yılbaşı Kabusu) gibi korku/gerilim filmlerinin yönetmeni Michael Dougherty'nin imzasını taşıyor. 

    The Hangover ve War Dogs filmlerinin de görüntü yönetmenliğini yapmış olan Lawrence SherGuardians of the Galaxy Vol. 2'nin yapım tasarımcısı Scott ChamblissTransformers'ın kurgu editörü Roger BartonX-Men'in kostüm tasarımcısı Louise Migenbach ve son olarak "Godzilla" ve Life of Pi'ın Oscar ödüllü VFX süpervizörü (görsel efekt süpervizörü) Guillaume Rocheron filmin güçlü teknik ekibini oluşturuyor.

    31 Mayıs 2019'da "Godzilla 2" filmini, 22 Mayıs 2020'de vizyona girmesi planlanan, You're Next ve Blair Witch filmlerinin de yönetmenliğini yapmış olan Adam Wingard'ın yöneteceği Godzilla vs. Kong takip edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top