Hesabım
    Bilim Kurgu-Korku Filmi "Overlord"tan İlk Fragman ile Dehşete Hazır Olun!

    Bilim kurgu-korku filmi "Overlord"un ilk fragmanı yayınlandı.

    Bilim kurgu filmi Overlord'tan gelen ilk fragman tüyler ürperten cinsten! Star Wars: Güç Uyanıyor ve Star Trek serisinde yönetmenlik yapması ile birbirine rakip olarak görülen iki tarafta da kendine yer bulan yönetmen J.J. Abrams'ın yapımcılığını üstlendiği "Overlord", tarihin gördüğü en büyük savaşlardan birine bilim kurguyla korku harmanı bir şaşırtma ekliyor.

    İkinci dünya savaşında, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başarısı için önemli bir görevi gerçekleştirmektir. Fakat askerler hedeflerine yaklaşırken beklenmedik bir şeyle karşılaşırlar. Nazi işgali altındaki köyde, sadece bir askeri operasyondan fazlasının olduğunu fark ederler...

    Zombi nazilerin düşman hattına sıralandığı bilim kurgu filmi "Overlord"un yönetmen koltuğunda Julius Avery oturuyor. Fences'ın yıldızı Jovan Adepo ve 22 Jump Street oyuncusu Wyatt Russell'ın yanı sıra kadrosunda Iain De CaesteckerJacob Anderson, Dominic Applewhite, Pilou Asbaek, John MagaroMathilde Ollivier ve Bokeem Woodbine da yer aldığı filmin senaryosunda ise Abrams ve Açlık Oyunları'nın senaristi Billy Ray'in imzası var.

    "Overlord" ülkemizde 26 Ekim 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top