Hesabım
    Joaquin Phoenix'in "Joker"i Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Joaquin Phoenix başrollü "Joker" filmi Amerika için vizyon tarihini aldı.

    Joaquin Phoenix'li Joker filmi Amerika için vizyon tarihini aldı. Beyaz perdedeki yeni temsilcisiile daha karanlık bir ton izleyecek olan solo Joker filmi Amerika'da 4 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek. Ülkemiz için henüz resmi bir vizyon tarihi duyurulmadı.

    "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix'in Batman'in ezeli düşmanı olan ikonik karakteri canlandıracağı film, toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması olmanın yanı sıra, aynı zamanda uyarı niteliği taşıyan bir hikaye olacak. 1980'lerin Gotham City'sinde geçecek olan film, Batman'in ezeli düşmanı olan ikonik karakterin geçmişine bir bakış sunacak ve Joker'e dönüşümünü ele alacak. Felekten Bir Gece'nin yönetmeni Todd Phillips'in yönetmen koltuğuna oturacağı solo Joker filminin senaryosunu ise Phillips'le birlikte "8 Mil"in senaristi Scott Silver üstlenecek. Merakla beklenen filmin çekimleri sonbahar aylarında başlayacak.

    Daha önce Heath LedgerJack Nicholson ve Jared Leto gibi isimler tarafından ikonikleştirilen karakterin şimdiye kadarki beyaz perde yansımalarından daha farklı bir Joker göreceğiz. The Wrap'de yer alan habere göre; filmin hikayesi Alan Moore ve Brian Bolland imzalı grafik roman The Killing Joke'tan uyarlanacak. Grafik romanda Joker'i başarısız bir stand-up komedyeni olarak görüyoruz. Şakalarına hiç gülünmeyen ve fakirlikle boğuşan adam, başına gelen kimi talihsizlikler sonucunda aklını yitiriyor ve Gotham'da terör estiren, suçun prensi olan Joker'e dönüşüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top