Hesabım
    Animasyon "Mucizeler Parkı"ndan Rengarenk Görüntüler!

    Animasyon film "Mucizeler Parkı"nın yeni dublajlı fragmanı geldi.

    Animasyon filmi Mucizeler Parkı'ndan yepyeni büyülü bir fragman geldi. Paramount Animation ve Nickelodeon Movies'in ortak yapımında hayata geçen animasyon filmin dublajlı fragmanında hayalperest bir kızın maceralarına ortak oluyoruz. Animasyon filmin yönetmenliğini ise David Feiss üstleniyor.

    İyimser ve hayalperest bir kız olan June, ormanda gezintiye çıkar. Bu gezi ona bilmediği sihirli bir dünyanın kapılarını aratacaktır. Bir kelebeğin peşine takılan küçük kız ormanın içerisinde gizemli bir eğlence parkı keşfeder. June tam anlamıyla büyülenmiştir.  Wonderland adındaki inanılmaz büyüklükteki bu eğlence parkı oldukça fantastik bir yerdir. Onlarca oyuncağın yer aldığı parkın içerisinde birbirinden eğlenceli birçok hayvan vardır. Wonderlan’ın tam da hayallerindeki yer olduğunu düşünen June bir süre sonra buranın kendi hayal gücü sayesinde ortaya çıktığını fark eder. Tehlike altında olan eğlence parkını kurtarabilecek tek kişi olan June, bu büyülü yeri kurtarıp tekrar eski haline getirebilmek için sevimli dostları ile bir araya gelir...

    Orijinal seslendirme kadrosunda Brianna DenskiMatthew BroderickJennifer GarnerKenan ThompsonKen Hudson CampbellKen JeongMila Kunis ve John Oliver gibi isimleri bulunduran animasyon film 15 Mart 2019 tarihinde seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top