Hesabım
    Amber Tamblyn ‘Y: The Last Man’ Uyarlamasının Kadrosunda!

    Y: The Last Man dizi uyarlamasının kadrosuna Amber Tamblyn de katıldı

    Y: The Last Man’in dizi uyarlaması Y, oyuncu kadrosuna Amber Tamblyn’i de ekledi. FX tarafından ekrana taşınan çizgi roman uyarlaması, geçtiğimiz hafta oyuncu kadrosunu anons etmişti.

    Y kadrosuna en son eklenen isim olan Amber Tamblyn dizide ABD Başkanının kızı Mariette Callows’u canlandıracak. Callows, siyaset alanında kariyer yapması ve babasına yardımcı olması için yetiştirilen başarılı bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Tablyn’i daha önce The Sisterhood of the Traveling Pants ve 127 Hours gibi yapımlarda izlemiştik.

    DC imzalı ödüllü çizgi romandan uyarlanan Y, tamamı kadınlardan oluşan bir evrende geçiyor. Dizi, biri hariç tüm erkeklerin hayatını kaybettiği bu dünya üzerinden ırk, cinsiyet ve sınıfsal ayrılıklar gibi temaları işleyecek.

    Y’nin oyuncu kadrosunda başlıca rolleri Diane Lane ve Barry Keoghan üstleniyor. İkiliye kadroda Imogen PootsLashana Lynch, Juliana Canfield ve Marin Ireland gibi isimler eşlik edecek.

    Y'nin showrunner koltuğu Michael Green ve Aida Mashaka Croal'a emanet edildi. Pilot bölümün yönetmen koltuğunda Melina Matsoukas; yürütücü yapımcı kadrosunda Matsoukas, Nina JacobsonBrad Simpson ve Brian K. Vaughan var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top