Hesabım
    "Dehşetin Yüzü" Posterinde En Korkunç Bölüme Tanık Olun!

    "Dehşetin Yüzü"nden yeni bir poster yayınlandı.

    Dehşetin Yüzü'nden gelen posterde en güçlü düşman ile karşı karşıyayız. Korku Seansı 2'de seriye dahil olan ve "Korku Seansı" evreni hayranlarının favori şeytani yaratığı haline gelen rahibe Valak'ın spin-off filmi, serinin şimdiye kadarki en karanlık hikayesini seyircilerle buluşturmayı vadediyor.

    Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi sonucu, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin amacı olayı araştırmaktır. Ancak birlikte, manastırın korkunç sırrını keşfederler. Hayatlarının yanı sıra inançlarını ve ruhlarını da tehlikeye atan ikili, şeytani rahibe biçiminde boy gösteren kötü niyetli Valak ile karşı karşıya kalır. Manastır, yaşam ve lanet arasında korkunç bir savaş alanı haline gelecektir...

    The Hallow isimli korku türü uzun metrajlı filminin yanı sıra "Butterfly" (2003) isimli kısa filmi ile tanınan korku filmi yönetmeni Corin Hardy'nin kamera arkasına geçtiği filmin başrollerini ise Rahip Burke olarak Demian Bichir ve Rahibe Irene olarak Taissa Farmiga üstleniyor. Ayrıca filmde Rahibe Victoria olarak Charlotte Hope, Rahibe Oana olarak Ingrid Bisu ve "Korku Seansı 2"nin yıldızı Rahibe Valak olarak Bonnie Aarons’ı izleyeceğiz.

    “Dehşetin Yüzü” ülkemizde 21 Eylül'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top