Hesabım
    Jennifer Lopez’li Romantik Komedi “Second Act”ten İlk Fragman!

    Romantik komedi filmi “Second Act”in ilk fragmanı karşınızda.

    Altın Küre adaylığı bulunan güzel aktris Jennifer Lopez’in başrolünü üstlendiği romantik komedi filmi “Second Act”in ilk fragmanı huzurlarımıza sunuldu.

    Filmde güzel yıldıza “This Is Us” dizisi ile iki yıl üst üste Emmy’e aday gösterilen Milo Ventimiglia, “Powerless” dizisinin yıldızı Vanessa Hudgens, Emmy ödüllü Leah Remini, Charlyne Yi, Freddie Stroma, 3 Altın Küre adayı usta aktör Treat Williams, Dave Foley, Annaleigh AshfordAlan Aisenberg ve Larry Miller gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise “Naked Gun 33 1/3: The Final Insult”, “Asabiyim”, “50 İlk Öpücük”, “The Longest Yard” ve “Akıllı Ol” gibi filmlerle tanınan deneyimli komedi filmi yönetmeni Peter Segal üstleniyor.

    Senaryosu Justin Zackham ve Elaine Goldsmith-Thomas ikilisi tarafından yazılan filmin konusu şöyle: 40 yaşında bir kadın olan Maya (Jennifer Lopez), gerçekleştiremediği hayallerinin hüsranıyla boğuşmaktadır. Hayatını yeniden keşfetmeye başlayan Maya, önündeki tek engelin kendisi olduğunu fark eder ve yeni bir yaşam için hiçbir zaman geç olmadığını ispat etmeye çalışır.

    “Second Act”in ülkemizdeki vizyon tarihi 23 Kasım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top