Hesabım
    "IT: Chapter 2"da Jessica Chastain ve Küçük Bev Bir Arada!

    "IT: Chapter 2"nun iki farklı dönem Beverly'si; Jessica Chastain ve Sophia Lillis bir arada!

    It: Chapter 2'da Jessica Chastain ve Sophia Lillis bir arada! "O"da genç Beverly Marsh'a hayat veren Lillis ve devam halkasında yetişkin Beverly Marsh'ı canlandıracak olan Chastain'ın yer aldığı fotoğraf, Instagram kullanıcısı shaunwatson87 tarafından tasarlandı. Chastain fotoğrafı o kadar beğendi ki, kendi sosyal medya hesabındna paylaşarak "Kırmızı balonun devir teslimi..." yazdı. Güzel oyuncu kaynak vermeyi de ihmal etmedi.

    Devam halkası "O 2"de ilk filmin 'Ezikler Kulübü' yetişkin olarak geri dönüyor. Pennywise'ın geri dönüşü sebebiyle, çocukken söz verdikleri gibi kasabaya geri dönen yetişkinler, bir kez daha şeytani palyaço ile karşı karşıya gelecek. Ancak yıllar sonra bir araya gelen ekibin birbirlerini yeniden tanımaları da zor bir aşama olacak.

    BAFTA ödüllü James McAvoy'un ilk filmdeki Ezikler Kulübü'nün lideri Bill karakterine hayat vereceği filmde, yetişkin Beverly olarak Oscar adayı Jessica Chastain, Richie olarak Saturday Night Live ve komedi filmlerinde canlandırdığı birçok rolle bilinen Bill Hader, Ben'in yetişkin hali olarak dizilerden tanıdığımız Jay Ryan, Eddie'nin yetişkin hali olarak bağımsız korku filmlerinden tanıdığımız James Ransone, Mike'ın yetişkin versiyonu olarak Isaiah Mustafa, Stanley'nin yetişkin haline olarak "Power"ın yıldızı Andy Bean yer alıyor. Yetişkin Ezikler Kulübü'ne ek olarak "The Son" ile hatırlanan Jess Weixler Bill'in eşi, Altered Carbon ile ünlenen Teach Grant de zorba ve psikopat bir ergen olan Henry Bowers'ın yetişkin haline hayat verecek. Xavier Dolan ve Will Beinbrink de kadroda yer alıyor.

    İlk filmin ardından devam halkasında da Andy Muschietti'nin yönetmen koltuğunu üstlendiği "O 2" 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top