Hesabım
    "Annabelle 3" Korku Filminden İlk Detaylar Geldi!

    "Annabelle 3" hakkında ilk bilgiler burada!

    Annabelle 3'ten ilk detaylar geldi, yeni bir dehşet için hazır mısınız? Yüksek gişeye ve olumlu eleştirilere nail olan Korku Seansı serisinin şeytani bebeği Annabelle'in ilk filmi 2014, ikinci filmi Annabelle: Kötülüğün Doğuşu da geçtiğimi yıl sinemalarımıza uğramıştı. Şimsi sıra serinin 3. devam halkasında! Gişede yüksek başarılar elde eden şeytani bebek hikayesi 3. devam halkasında da çizgisini bozmuyor ve yine bol gerilimli bir korku filmi vadediyor.

    Serinin ilk iki filminde senarist görevini üstlenen Gary Dauberman'ın bu kez yönetmen koltuğuna da oturduğu "Annabelle 3"e dair açıklamalar, "Korku Seansı" serisinin yönetmenliğinin yanı sıra spin-off projelerinde de yapımcılığı üstlenen James Wan ile birlikte ScareDiego sunumu için San Diego Comic Con'a katılan yönetmen Dauberman'dan geldi. Entertainment Weekly'e açıklamalarda bulunan yönetmen, senaryoya dair ilk bilgileri paylaştı.

    "Hala senaryoyu yazıyorum ama hikaye Annabelle'i, onu artık bir tehdit oluşturamayacağı şeytani obje götüren Warren ailesiyle devam ediyor. Ancak, elbette, Annabelle orada da hasara yol açabiliyor ve o odadaki şeytaniliği uyandırıyor. Bu kötücül güç de Warren ailesinin 10 yaşındaki kızı Judy’yi hedef alıyor" dedi. Wan ise; "Kısacası Annabelle odadaki bütün şeytani objeleri etkinleştiriyor." dedi.

    Dauberman'ın elindeki tek korku projesi bu değil. Geçtiğimiz yılın hit filmlerinden O'nun senaryosuna imza atan Dauberman, şu an devam halkası It: Chapter Two'nun senaryosu ile meşgul. Aynı zamanda "Korku Seansı" evreninin bir diğer spin-off projesi Dehşetin Yüzü'nün senaryosunda da imzası bulunuyor.

    6.5 milyon dolarlık bütçesine 257 milyon dolar gişe elde eden "Annabelle", 2. devam halkasıyla da 15 milyon dolarlık bütçesine karşılık 306.5 milyon dolar gişe yapmıştı. Serinin 3. devam halkası "Annabelle 3" 3 Temmuz 2019'da Amerika'da vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top