Hesabım
    Resmileşti: 'Buffy the Vampire Slayer' Geri Dönüyor!

    Buffy the Vampire Slayer’ın yeniden çevrimi için hazırlıklar başladı

    Efsane dizi Buffy the Vampire Slayer ekranlara geri dönüyor. Dizinin yaratıcısı Joss Whedon ve Monica Owusu-Breen diziyi yeniden ekrana taşımak için çalışmalara başladı.

    Ekran tarihinin en unutulmaz serilerinden Buffy the Vampire Slayer, orijinal serinin de yapımcısı Fox 21 TV Stüdyoları tarafından hayata geçirilecek. Orijinal seri, ünlü yönetmen ve yapımcı Joss Whedon’ın imzasıyla ekrana taşınmış ve yedi sezon boyunca izleyiciyle buluşmuştu.

    Yapımcılar yeni Buffy the Vampire Slayer’ı, “orijinal dizinin mitolojisi üzerine inşa edilmiş modern bir versiyon” olarak tanımladılar. Yeni serinin “çeşitliliğe” yer vereceği vurgusunu yapmaları ise yapımcıların yeni başkarakter için Afro Amerikan bir oyuncuyu düşündükleri şeklinde yorumlandı. Buffy the Vampire Slayer’ın henüz bir senaryosunun olmadığı da ilk söylentiler arasında.

    Daha önce farklı projelerde Whedon ile birlikte çalışan Monica Owusu-Breen yeni dizide senarist, yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Yapımcı kadrosunda ikiliye Gail Berman, Fran Kazui, Kaz Kazui ve Joe Earley gibi isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top