Hesabım
    Merakla Beklenen “Aquaman”den Comic Con Fragmanı Geldi!

    Jason Momoa’lı “Aquaman”den heyecan verici bir fragman yayınlandı.

    Bu sene izleyeceğimiz son süper kahraman macerası “Aquaman”in ilk altyazılı fragmanı San Diego Comic Con’da görücüye çıktı.

    DC çizgi romanlarının en köklü kahramanlarından biri olan Aquaman’e filmde “Game of Thrones'”un savaşçı Khal Drogo'su, “Conan the Barbarian”ın vahşi Conan'ı Jason Momoa hayat veriyor. Başrol isme filmde Nuidis Vulko rolünde 3 Oscar adayı Willem Dafoe, Mera rolünde güzel yıldız Amber Heard, Kraliçe Atlanna rolünde Oscar ödüllü Nicole Kidman, Ocean Master rolünde 2 Altın Küre adayı Patrick Wilson, Kral Nereus rolünde Dolph Lundgren ve kötü adam Black Manta rolünde “The Get Down” ile tanınan Yahya Abdul-Mateen II eşlik ediyor.

    Arthur Curry kendisiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman'in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir...

    Testere”, “Ruhlar Bölgesi”, “Hızlı ve Öfkeli 7” ve “Korku Seansı” gibi filmlerle tanınan James Wan’ın yönetmen koltuğuna geçtiği “Aquaman” 21 Aralık’ta sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top