Hesabım
    “Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları” Fragmanı ile Hogwarts’a Geri Dönüyoruz!

    “Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları”nın Comic Con fragmanı görücüye çıktı.

    Edebiyat dünyasına adını altın harflerle kazıyan J.K Rowling'in yarattığı sihirli Harry Potter dünyasından doğan “Fantastik Canavarlar” spin-off serisinin heyecanla devam halkası “Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları”ndan altyazılı yeni bir fragman ve poster yayınlandı.

    Serinin hayranlarını Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nun eski günlerine götüren filmin başrolünü ilk filmde olduğu gibi bir kez daha Oscar ödüllü Eddie Redmayne üstleniyor. David Yates'in yeniden yönetmenlik koltuğuna geçtiği yapımda genç Dumbledore rolünde Jude Law, Porpentina "Tina" Goldstein rolünde Katherine Waterston, Newt'ün Muggle yoldaşı Jacob Kowalski rolünde Dan Fogler, Sihir Bakanı Seraphina Picquery rolünde Carmen Ejogo, Leta Lestrange rolünde Zoe Kravitz, Credence rolünde Ezra Miller, Tina'nın sevimli kardeşi Queenie rolünde Alison Sudol ve Grindelwald rolünde Johnny Depp’i izleyeceğiz.

    Newt Scamander'ın da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi (MACUSA) tarafından yakalanan karanlık büyücü Gellert Grindelwald kaçmayı başarmış ve kendine, gerçek niyetinden habersiz olan müritler toplamaya başlamıştır. Karanlık büyücünün sihir dünyasından ayrı olan tüm canlıların hepsine hükmedecek safkan büyücüler yetiştirme planı, dünya için büyük bir tehlike yaratmaktadır. Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen profesör Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım ister. Önündeki tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda bile sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola girecektir. Sihirli ya da değil, tüm insanların kaderi ona bağlıdır.

    “Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları” ülkemizde 16 Kasım’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top