Hesabım
    “Godzilla: King of the Monsters” Fragmanında Canavarların Devri Başlıyor!

    “Godzilla: King of the Monsters” filminden ilk fragman geldi.

    2014 yapımı “Godzilla”nın merakla beklenen devam halkası “Godzilla: King of the Monsters”tan ilk altyazılı fragman yayınlandı. San Diego Comic Con’da görücüye çıkan fragman canavarların devrinin başladığını tüm kanıtlarıyla gösteriyor.

    Stranger Things”in yıldızı Millie Bobby Brown, Emmy ödüllü Kyle Chandler, "Korku Seansı" serisi ve “Bates Motel” dizisi ile tanıdığımız Vera Farmiga, kötü adam rollerinin aranan yüzü Charles Dance, 2 Oscar adayı Sally Hawkins, 3 Altın Küre adaylığı bulunan Bradley Whitford, Oscar adayı Ken Watanabe, Altın Küre adayı başarılı oyuncu Ziyi Zhang ve “Silicon Valley" ile yıldızı parlayan Thomas Middleditch’in kadrosunda yer aldığı film, “Cadılar Bayramı Katliamı” ve “Krampus” filmlerinin yönetmeni Michael Dougherty'nin imzasını taşıyor.

    160 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 529 milyon dolar gişe hasılatı elde 2014 yapımı “Godzilla”nın merakla beklenen devam filmi, kriptozooloji kuruluşu Monarch’ın gökdelen büyüklüğündeki canavarlara karşı verdiği kahramanca çabaya odaklanıyor. Efsanevi canavar Godzilla'nın, Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı Kral Ghidorah’a karşı verdiği üstünlük mücadelesi sırasında insanlığın var oluşu da tehdit altına giriyor.

    “Godzilla: King of the Monsters”ın ülkemizde 31 Mayıs 2019’da vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top