Hesabım
    "Top Gun 2"da Jennifer Connelly de Olacak mı?

    "Top Gun 2" kadrosu için düşünülen isimlerden biri de Jennifer Connelly...

    Tom Cruise'lu Top Gun 2'nin kadrosu genişliyor. The Hollywood Reporter'dan gelen habere göre Oscar ve Altın Küre ödüllerine uzanmış olan başarılı oyuncu Jennifer Connelly filmin kadrosu için düşünülen isimler arasında yer alıyor.

    Eğer anlaşma yapılırsa, Conelly ilk kez Tom Cruise ile aynı filmde boy göstermiş olacak. Conelly'nin düşünüldüğü rolün detayları henüz belirsiz olsa da, filmin baş kadın karakterini canlandıracağı biliniyor. 

    1986 tarihli kült film Top Gun'ın devam halkasında aksiyon filmlerinin aranan ismi Cruise bir kez daha ikonik karakteri Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete "Maverick" Mitchell'a hayat verecek.  "Fantastik Dörtlü" ile yaşadığı hayal kırıklığını geride bırakan ve Whiplash ile başarılı bir performans ortaya koyan BAFTA ödülü adayı Miles Teller, "Top Gun"da Anthony Edwards'ın canlandırdığı Goose'un yetişkin oğlunu canlandıracak. Maverick'in rakibi olan Tom “Iceman” Kazansky rolünde ise bir kez daha Val Kilmer daha boy gösterecek.

    Bilim kurgu macera "Tron Efsanesi" ve Cruise ile birlikte çalıştığı bilim kurgu türündeki "Oblivion" filmleri ile bilim kurgu dalındaki yeteneğini kanıtlamış olan yönetmen Joseph Kosinski'nin yönetmen koltuğuna oturacağı devam halkası "Top Gun 2"ye dair gelen bilgiler henüz çok kısıtlı olsa da, filmin seyircilerinin, drone teknolojisi ve beşinci nesil savaş uçakları aracılığıyla eski moda savaş döneminin kapanışına tanıklık edeceği biliniyor.

    "Top Gun: Maverick" 12 Temmuz 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top