Hesabım
    Melissa McCarthy'li Komedi “Superintelligence”ın Çekimleri Başladı!

    Melissa McCarthy başrollü "Superintelligence"ın çekimleri Atlanta'da gerçekleşiyor.

    Melissa McCarthy başrollü SuperIntelligence'ın çekimleri başladı. Komedi filmlerinin aranan yüzlerinden biri haline gelen Oscar adayı aktris Melissa McCarthy'nin yeni filmi bilim kurgu ile komedi türlerini harmanlıyor. Filmin çekimleri bu hafta Atlanta'da başladı. Kadın başrollü komedilerin ağırlık kazandığı dönemimizde, bakalım nasıl bir film bizleri bekliyor?

    Filmin konusu şöyle: Eski bir kurumsal yönetici olan Carol Peters, hayatından pek de memnun olmayan bir kadındır. İstediklerini yapamamıştır ve geriye dönüp baktığında sahip olduğu hayatın kendisine yetmiyor oluşu canını sıkmaktadır. Ancak şikayetçi olduğu hayatı, günün birinde tepetaklak oluverir. Dünyayı kasıp kavurması muhtemel bir yapay zeka olan ilk süper istihbaratın gözlemlemesi için seçilen Carol'ın hayatı kökünden değişecektir.

    Filmin kadrosunda Oscar adayı oyuncuya ek olarak Bobby Cannavale ve James Corden de yer alıyor. Melissa McCarthy'nin eşi olan Ben Falcone’un yönetmen koltuğunda yer aldığı film, 2016 yapımı kadın komedisi The Boss filminde ikiliyle birlikte çalışan Steve Mallory tarafından yazılıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Barry Peterson yapıyor. Komedi ve aksiyon filmi "SuperIntelligence" 27 Aralık 2019’da ülkemizde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top