Hesabım
    James Gunn'ın Kovulmasına Dave Bautista'dan Tepki!

    James Gunn'ın Disney tarafından kovulmasına "Galaksinin Koruyucuları"nda yönetmenle çalışan Dave Bautista'dan tepki geldi.

    Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeni James Gunn'ın kovulmasına Dave Bautista sessiz kalmadı. Disney'in bütün Marvel hayranlarını şoke eden kararını açıklamasının ardından, hem yönetmen James Gunn hem de "Galaksinin Koruyucuları"nın Drax'ı Dave Bautista sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

    Gunn'un pedofili ve tecavüz gibi tartışmalı konularla ilgili ofansif mizah içeren eski sosyal medya gönderileri Disney'in ünlü yönetmenle bağlarını koparmasının sebebi oldu. Disney sözcüsü 20 Temmuz Cuma günü yaptığı açıklamada şunları söyledi: "James'in Twitter gönderilerinde ortaya çıkan saldırgan tutumlar ve ifadeler, bizim stüdyomuzun değerleri ile tutarsızdır ve onunla iş ilişkimizi koparmış bulunuyoruz."

    Yönetmen açıklamasını Twitter hesabı üzerinden birkaç gönderi ile yaptı. Gönderilerde; "Yaklaşık on yıl öncesine ait sözlerim, o zamanlar, provokatif olmak adına tamamen başarısız ve talihsiz çabalardı. Onlardan uzun yıllardır pişman oldum - sadece aptalca oldukları, hiç de komik olmadıkları, son derece duyarsız oldukları ve kesinlikle umduğum gibi kışkırtıcı olmadıkları için. aynı zamanda bugün olduğum kişiyi yansıtmıyor olmaları için değil, aynı zamanda olduğum kişiyi de yansıtmıyorlardı. Ne kadar zaman geçse de, bugün alınan kararları anlıyorum ve kabul ediyorum. Bu kadar yıl sonra bile tüm sorumluluğu üstleniyorum. Şimdi yapabileceğim tek şey, samimi ve içten pişmanlığımı sunmanın ötesinde, olabileceğim en iyi insan olmak olabilir; genel açıklamalarım ve kamusal söylemimize karşı yükümlülüklerim konusunda çok daha düşünceli, eşitliğe değer veren ve anlayışlı. Endüstri ve ötesindeki herkese en derin özürlerimi tekrar sunarım" dedi.

    Yönetmenin kovulmasıyla ilgili görüşlerini paylaşan Dave Bautista ise Disney'e sert çıktı. Yönetmenin kovulmasını onaylamadığını belirten oyuncu, Gunn'ın çok nazik bir insan olduğunun altını çizdi. Gönderisinde; "Söyleyecek daha çok şeyim olacak ama şu an için bütün söyleyeceğim şu; James Gunn şimdiye kadar tanıştığım en sevgi dolu, şefkatli, iyi huylu insanlardan biri. O nazik ve insanlara da hayvanlara da fazlasıyla değer veriyor. Hata yaptı, hepimizin hata yaparız. Ona olanlar konusunda içim rahat değil." dedi.

    2014 yılında vizyona giren "Galaksinin Koruyucuları" eleştirmenlerden ve süper kahraman fanlarından tam not almış ve tüm dünyada 773 milyon dolar gişe hasılatı yapmıştı. Aradan üç sene geçtikten sonra gelen devam filmi Galaksinin Koruyucuları 2 ilki kadar beğenilmese de gişede onu geçerek 863 milyon dolar kazanmıştı. Serinin 3. filminin akıbeti şu an için belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top