Hesabım
    Taron Egerton'lı Elton John Filmi "Rocketman"in Kadrosu Genişliyor!

    Taron Egerton başrollü "Rocketman"in kadrosuna Richard Madden katıldı.

    Taron Egerton'lı Elton John filmi Rocketman'e Richard Madden katıldı. Kingsman serisinde oyunculuğunu, Şarkını Söyle animasyonunda ise sesini öne çıkarmayı başaran Taron Egerton'ın müzik sektörünün en önemli isimlerinden olan ve ölümsüz parçalara imza atan Elton John'u canlandıracağı filmde Game of Thrones'un merhum Robb Stark'ı Madden, 30 yıldan uzun süre boyunca Elton John'un menajerliğini yapan John Reid'i canlandıracak.

    Yönetmen koltuğunu Egerton'la daha önce Kartal Eddie filminde birlikte çalışmış olan Dexter Fletcher'ın üstleneceği film, tam anlamıyla bir biyografi olmayacak. Kurguya yer bırakan film, Elton John'u şekillendiren yılları konu ediniyor. Ünlü müzisyenin şöhret kazanması ile başlayan ve şöhretin getirileri ve bağımlılıkla mücadelesini kapsayacak olan film, fantastik bir müzikal olarak nitelendiriliyor. John'un şarkılarını, hayatının önemli evreleriyle eşleştirecek.

    Film yapımcısı ve Elton John'un eşi olan David Furnish'in yaptığı açıklamaya göre; John genç Egerton'a kendisini kopyalamaktan kaçınmasını, onun şarkılarını birebir onun okuduğu gibi okuması gerekmediğini söylemiş. Furnish, birini canlandırırken onu kopyalamaktan kaçınmanın da bir oyuncu için büyük bir meydan okuma olduğunu söyledi.

    Müzikal türü filmde Jamie Bell de Bernie Taupin'i canlandıracak. "Rocketman" filmi ülkemizde 7 Haziran 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top