Hesabım
    Hilary Swank ve Michael Shannon’lı “What They Had”den Fragman Geldi!

    "What They Had" 12 Ekim'de Amerika'da vizyona girecek.

    Prömiyerini geçtiğimiz Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren drama filmi “What They Had”in merakla beklenen ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda 2 Oscar ödüllü Hilary Swank, 2 Oscar adaylığı bulunan Michael Shannon, “Huff” dizisi ile 2 Emmy Ödülü kazanan usta aktris Blythe Danner, “Jackie Brown” ile Oscar’a aday gösterilen Robert Forster, bu sene “Dehşetin Yüzü”nde başrol olarak izleyeceğimiz Taissa Farmiga, “Dexter” ve “Lucifer” dizilerinden tanıdığımız Aimee Garcia ve Josh Lucas gibi isimler yer alıyor. Yönetmen ve senarist koltuğunda ise bu filmle birlikte ilk defa kamera arkasına geçen oyuncu Elizabeth Chomko oturuyor.

    Yürek burkan bir aile draması anlatan filmin konusu şöyle: Bridget (Hilary Swank), kardeşi Nicky’nin (Michael Shannon) ısrarı üzerine Chicago’ya gelir. Karlı bir kış gecesi tek başına sokağa fırlayan Alzheimer hastası annelerinin (Blythe Danner) durumu kötüye gitmektedir. Ne yapılacağı konusunda tartışmalar sürerken, ‘hastalıkta ve sağlıkta’ sözüne hala bağlı olan babaları (Robert Forster) eşinden hiçbir koşulda ayrılmak istememektedir.

    “What They Had”in Amerika vizyon tarihi 12 Ekim. Ülkemiz için henüz bir vizon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top