Hesabım
    Jake Gyllenhaal ve Carey Mulligan'lı “Yangın Yeri”nin Yeni Posteri Karşınızda!

    Filmin yönetmen koltuğunda oyuncu Paul Dano yer alıyor.

    Oscar ve Altın Küre adaylığı bulunan ikili Jake Gyllenhaal ve Carey Mulligan’ı başrollerine yerleştiren drama filmi “Yangın Yeri”nin yeni posteri huzurlarımıza sunuldu.

    The Night Of”un Emmy adayı yıldızı Bill CampEd Oxenbould ve Zoe Margaret Colletti’nin de kadrosunda yer aldığı film, Altın Küre adaylığı bulunan başarılı oyuncu Paul Dano tarafından yönetiliyor. Bu filmle birlikte ilk kez kamera arkasına geçen oyuncu, filmin senaryosunu da partneri Zoe Kazan ile birlikte yazıyor. Merakla beklenen film Richard Ford’un aynı isimli romanından uyarlanıyor.

    Brinson ailesi Montana'nın küçük bir kasabasında yaşamakta olan sıradan bir ailedir. Evin annesi Jeanette, evin bütün düzenini kontrol etmekte ve ailenin temeli olmanın yükünü omuzlarında taşımaktadır. Evin babası Jerry ise profesyonel bir golfçüdür. Ancak Jerry ani bir şekilde işini kaybedince egosu zedelenir ve morali dibe vurur. Kendini arayış sürecine giren ve boşlukta sallanan Jerry yakınlarda çıkan dev bir orman yangınıyla mücadeleye yardım etmek için ailesini geride bırakır. Jeanette ve oğlu Joe'yu kendi başlarına bırakan Jerry'nin gidişi, Joe'nun duygusal dünyasını derinden etkileyecek ve zamanından hızlı büyümesini sağlayacaktır. Ancak bu her zaman iyi bir şey midir?

    Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren “Yangın Yeri” 19 Ekim’de Amerika’da gösterime girecek. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top