Hesabım
    "Malefiz 2" Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

    "Malefiz 2" filmi resmi vizyon tarihini aldı.

    Maleficent 2 resmi vizyon tarihini aldı. Malefiz'in merakla beklenen devam halkası 18 Ekim 2019'da tarihinde ülkemizde sinemalarda olacak.

    Oscar ödüllü aktris Angelina Jolie’nin ve ilk filmin Uyuyan Güzel Aurora'sı Elle Fanning'in kadroya geri döneceği devam halkasında, Prens rolünde “Trust” dizisinden tanıdığımız Harris Dickinson, kötü adam olarak “Deadpool”un Ajax'i Ed Skrein, Kraliçe Ingrith olarak 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer, Kral John olarak Robert Lindsay, Oscar adaylığı bulunan Chiwetel Ejiofor, “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” filminde Chastity Barebone rolünde izlediğimiz Jenn Murray, “Heroes Reborn” ve “Ice” dizileriyle tanınan Judith Shekoni ve Fernanda Diniz yer alıyor.

    Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı'nın yönetmeni Joachim R∅nning'in yönetmenliğini yaptığı filmde, senaryo ilk filmin senaristi Linda Woolverton'ın imzasını taşırken, senaryonun yeniden yazımı ise Tom Cruise'lu bilim kurgu aksiyonu "Yarının Sınırında"nın ve 24. Bond filmi "Spectre"ın senaryosuna katkıda bulunan Jez Butterworth tarafından yapıldı.

    İlk filmin sonunda Aurora ve Malefiz, ormanı ve fantastik yaratıkları korumak için el ele vermişti. Bakalım devam halkasında neler olacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top