Hesabım
    James Gunn'ın Kovulmasına Tepkiler Artıyor!

    James Gunn'ın kovulmasının ardından oyuncular yönetmeni savunmak için öne çıkıyor.

    James Gunn'ın kovulmasının ardından ünlülerden tepkiler çığ gibi büyüyor. Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeninin Disney tarafından işinden edilmesine oyuncular sessiz kalmadı. Disney'in bütün Marvel hayranlarını şoke eden kararını açıklamasının ardından "Galaksinin Koruyucuları"nın Drax'ı Dave Bautista'nın sosyal medya üzerinden karara tepki göstermesinin ardından diğer oyuncular da tepkilerini açıklamaya başladı.

    Gunn'un pedofili ve tecavüz gibi tartışmalı konularla ilgili ofansif mizah içeren eski sosyal medya gönderileri Disney'in ünlü yönetmenle bağlarını koparmasının sebebi olmuştu. Disney sözcüsü 20 Temmuz Cuma günü yaptığı açıklamada; "James'in Twitter gönderilerinde ortaya çıkan saldırgan tutumlar ve ifadeler, bizim stüdyomuzun değerleri ile tutarsızdır ve onunla iş ilişkimizi koparmış bulunuyoruz." demişti. Ancak yönetmen artık farklı bir insan olduğunu açıklamış ve özür dilemişti. Bautista'nın tepkisi  "Söyleyecek daha çok şeyim olacak ama şu an için bütün söyleyeceğim şu; James Gunn şimdiye kadar tanıştığım en sevgi dolu, şefkatli, iyi huylu insanlardan biri. O nazik ve insanlara da hayvanlara da fazlasıyla değer veriyor. Hata yaptı, hepimizin hata yaparız. Ona olanlar konusunda içim rahat değil." olmuştu.

    James Gunn'ın Kovulmasına Dave Bautista'dan Tepki!

    "Galaksinin Koruyucuları" ekibinin Star-Lord'u Chris Pratt ve Gamora'sı Zoe Saldana da yönetmenin tarafında olduklarını belirten açıklamalar yaptı. Pratt, Kral James İncili'nin 1:19 bölümünü paylaşarak; "Şunu anlayın sevgili kardeşlerim. Dinlemek konusunda hızlı, konuşmak konusunda yavaş, kızmak konusunda yavaş olun." dedi.

    Serinin ölümcül Gamora'sı ise; "Yalan söylemeyeceğim; zor bir hafta sonu oldu. Konudan sapmamak için her şeyi sindirebilmek adına kendimi durduruyorum. Herkesin bilmesini isterim ki "Galaksinin Koruyucuları" ailesinin TÜM üyelerini seviyorum. Her zaman seveceğim." dedi.

    Yönetmene bir diğer destek de ünlü oyuncu Selma Blair'den geldi. Blair cinsel taciz deneyimi hakkında öne çıktığında, Gunn kendisine destek olmuş ve telefonla arayarak aktristi tebrik etmişti. Güzel yıldız da yönetmeni koruyan gönderisinde; "Yeteneğin, dürüstlüğün ve bir erkek olarak kendinde yarattığın gelişim için sana teşekkür ederim. Korkunç bir yerdeyken bana destek verdin ve beni doğru olan ve yapılması gereken şeye doğru yönlendirdin. Karakterinin gücünü, tanıdığım çoğu kişiden daha fazla gösterdin. Sen anlamıştın." dedi.

    2014 yılında vizyona giren "Galaksinin Koruyucuları" eleştirmenlerden ve süper kahraman fanlarından tam not almış ve tüm dünyada 773 milyon dolar gişe hasılatı yapmıştı. Aradan üç sene geçtikten sonra gelen devam filmi Galaksinin Koruyucuları 2 ilki kadar beğenilmese de gişede onu geçerek 863 milyon dolar kazanmıştı. Serinin 3. filminin akıbeti şu an için belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • James Gunn'ın Kovulmasına Dave Bautista'dan Tepki!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top