Hesabım
    Animasyon "Beyaz Diş"den Türkçe Poster!

    Animasyon "Beyaz Diş" ile macera başlıyor.

    Beyaz Diş animasyon filminden Türkçe poster yayınlandı. Unutulmaz yazar Jack London'ın tüm zamanların en iyilerinden olan ve şimdiye kadar 89 farklı dile çevrilmiş kitabı "Beyaz Diş"e dokunaklı bir bakış atan animasyon film, vahşi bir hayvanın gözünden hem doğal hayatı hem de insanların acımasız dünyasını gözler önüne seriyor.

    Beyaz Diş, doğduğu andan itibaren farklı olduğunun bilincindedir. Köpek bir anne ile altına hücum yıllarında gizemli bir şekilde ortadan kaybolan kurt bir babanın yavrusu olan Beyaz Diş, her zaman diğerleriyle arasındaki bu farklılıklarının gölgesinde kalmıştır. Ancak şimdi Beyaz Diş'in önünde önemli bir mücadele vardır. Hem kendi cinsi ile hem de insanlığın acımasızlığıyla yüzleşmek zorundadır...

    2014'de "Mr. Humlot" isimli filmi ile Kısa Animasyon Oscar ödülü kazanan Alexandre Espigares'in yönetmen koltuğunu üstlendiği animasyon filmi, ikonik kitaptan beyaz perdeye uyarlayan isimler ise; Dominique Monféry, Philippe Lioret ve Serge Frydman oldu. Fransa - Lüksenburrg ortak yapımı animasyon film 17 Ağustos 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top